Klanten

Gerenommeerde horecabedrijven rekenen op ons…

Ondanks onze prille samenwerking zijn de resultaten van Sculpture Hospitality nu al zichtbaar en zien we dat onze schenkkosten aanzienlijk zijn afgenomen. Een bijkomend voordeel is dat we nu eindelijk in staat zijn om accurate cijfers kunnen produceren waardoor we veel beter in staat zijn om te anticiperen op veranderende omstandigheden.
Indien u vragen heeft met betrekking tot de samenwerking tussen The Harbour Club en Sculpture Hospitality, aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijn Hoppenbrouwers, F&B controller van the Harbour Club Amsterdam
“We achieved our objective of reducing slippage to less than 5% and have been able to maintain those numbers for over a year now saving us about $80,000 to $100,000 a year!”

Jeremy Pitt, Owner, eigenaar Hofbräu Beer Garden
Technology is really big for us at Dave & Buster’s, and this is something that Sculpture brings. We piloted several technologies in parallel in the beginning and the best man won, Sculpture. Their National reach, support and flexibility are just some of the reasons we chose their technology and solutions”.Helmuth Mayer, Director of Strategic Initiatives, Dave & Buster's