Bar management oplossingen

Verliezen in horeca

‘Wanbeleid’ ‘Verspilling’ ‘Diefstal’

Het maakt niet uit welk woord je gebruikt, bovenstaande woorden hebben dezelfde betekenis: verloren winst! Het identificeren en beheren van dit probleem is iets waar ieder bedrijf dagelijks mee worstelt, maar het mag geen geheim zijn dat het percentage in geen enkele sector zo hoog is als in de horeca. Duizenden voorraadcontroles uitgevoerd door Sculpture Hospitality in cafés, restaurants, hotels en clubs hebben uitgewezen dat deze verliezen variëren van 15 tot 35%. Het gemiddelde verlies ligt rond de 25%.

Wat u hieraan kunt doen? Sculpture Hospitality heeft de oplossing!

Sculpture Hospitality geeft bar- en restauranteigenaren de mogelijkheid om met behulp van een bewezen, effectieve methode het verlies van (alcoholhoudende) dranken te beheersen en tegelijkertijd de winst de vergroten. Sculpture Hospitality beschikt over een systeem, waarbij een opgeleide, gecertificeerde werknemer op locatie met behulp van unieke software een efficiënte en effectieve audit uitvoert. Na een aantal controles wordt direct duidelijk op welk front het meest wordt verloren en kan een corrigerende strategie worden bedacht. Na iedere controle ontvangt de horeca-ondernemer of bedrijfsleider een uitgebreide rapportage. De Sculpture Hospitality consultant zal aan de hand van deze rapportage samen met de eigenaar en medewerkers de aard van de problemen bespreken. Op deze manier wordt bij alle betrokken partijen de omvang van de problemen inzichtelijk. Met de service van Sculpture Hospitality worden alle problemen blootgelegd!

Gedetailleerde rapporten en analyses

Weten wat er gaande binnen uw bedrijf is de eerste stap voor het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf. Dankzij onze gedetailleerde rapportage krijgt u periodiek alle relevante informatie die u nodig heeft om de juiste beslissingen te kunnen nemen zodat de continuïteit van uw bedrijf is gewaarborgd.

Zodra de wekelijkse voorraadcontrole is voltooid, krijgt u een vertrouwelijk, gedetailleerd rapport waarbij iedere verbruikte milliliter bier, wijn, sterke drank en softdrinks is gespecificeerd. Hierdoor bent u in staat om samen met Sculpture Hospitality de oorzaken met betrekking tot de prestaties van uw bedrijf aan te pakken door medewerkers op hun verantwoordelijkheden te wijzen en te confronteren met de geleden verliezen.

Geen enkel ander voorraadbeheer systeem of analysemethode geeft u zulke goede resultaten als Sculpture Hospitality!

Sculpture Hospitality helpt u en uw bedrijf om succesvol te zijn maar wij beseffen dat dit meer vergt dan alleen het wegen van producten en aanleveren van rapporten! Met dit in gedachten heeft Sculpture Hospitality een aantal succesvolle strategieën ontwikkeld om samen met uw medewerkers het verspillen van (alcoholhoudende) dranken tegen te gaan. De oorzaken van deze verliezen zijn o.a.: drankjes weggeven, te veel inschenken, onjuist voorraad beheer met bijvoorbeeld bederf als gevolg, descrepanties bij de leverancier, onjuiste meettechnieken, onvoldoende opleiding van het personeel en onzorgvuldigheid en diefstal door werknemers. Door de strategieën van Sculpture Hospitality door te voeren binnen uw organisatie, bent u in staat om doelen te stellen die ervoor zorgen dat uw medewerkers verantwoordelijkheid nemen voor hun werkzaamheden. Door het creëren van doelen en meetbare resultaten zullen werknemers zich meer betrokken voelen bij de bedrijfsvoering en de behaalde resultaten. Hierdoor zal het teamgevoel en bijdragen aan een positieve werksfeer.

De consultants van Sculpture Hospitality zijn goed getraind en bekend met de café- en restaurantsector. Onze organisatie heeft ongeveer 25 jaar ervaring in de horecasector. Ieder bedrijf heeft zijn eigen unieke problemen en wordt op een resultaatgerichte en efficiënte manier geholpen.